Studio "VooDoo" raspolaže prostorom od 55 m2 od čega je za "Studio Room" izdvojeno 20 m2. Izgrađen je po svim pravilima akustike i po principu "soba u sobi".

"Studio room" je klimatizovan i raspolaže dnevnom svetlošću kao i prozorima za provetravanje. Pušenje u "Studio room" je zabranjeno. Pušači mogu pušiti u salonu ili na terasi.

Komunikacija između “Studio room” i “Tehnike” ostvaruje se preko tri nezavisna “slušalična-cue” sistema, vizuelno uz pomoć “Vizure” - studijskog prozora ali i uz pomoć “Video” veza (RGB, S-Video, component video) koje omogućavaju rad uz sliku, snimanje zvuka za film i TV, sinhronizaciju, nah-sinhronizaciju.

Studijski prostor je dovoljno prostran da omogući snimanje “živog” bubnja, kamernog sastava - ansambla, manjeg hora.

“Studio” raspolaže “Yamaha CP-80 electric grand” klavirom. Ovaj redak i specifičan instrument poseduje žice, 88 dirki, ”englesku” mehaniku i oblik poput bilo kog drugog Yamahinog polukoncertnog klavira. Može biti upotrebljen kao adekvatna zamena za polukoncertni klavir.

Veliki broj raznovrsnih, namenskih mikrofona i slušalica čini “studijsku” tehniku. Tu je i “Behringer Powerplay Pro-8” - osmokanalni distributer slušalica.

POPIS MIKROFONA I SLUŠALICA U "STUDIO ROOM"